Youtubers Life (v1.0.4)-ÜCRETSİZ İNDİR

YouTubersLifeYoutuber Hayat
Hakkında
YouTubers Life , şimdiye kadarki en iyi ve en iyi youtuber olabileceğiniz nihai yaşam simülasyonu ve nihai tycoon oyunudur. Videolarınızı düzenler, hayran kitlenizi genişletir, zengin ve ünlü olursunuz. Kendi karakterinizi yaratın, binlerce farklı kombinasyonla özelleştirin ve rahat odanızda ilk kaydınızı ailenizle başlatın. Oynanışları kaydedin, yeni ve klasik konsollar satın alın, günlük görevlere dikkat edin ve şöhretinizi arttırmak için iletişim kurun. Arkadaşlarınız, hayranlarınız, aileniz ve zaman yönetiminizle ilgilenmelisiniz.
Kendi videolarınızı oluşturun!
Kendi videolarınızı oluşturun ve düzenleyin! A'dan Z'ye tüm süreci takip edin ve videolarınızı İnternet'te yayınlayın! En sevdiğiniz oyunları çevrimiçi satın alın, evinize teslim etmelerini sağlayın ve oyun kayıtlarınıza başlayın. Videolarınızı geliştirin ve gelmiş geçmiş en büyük video blogcusu olun! ”
İyi eğlenceler!
Bir vlogger olarak, sadece video kaydetmek ve kaç izleyici aldığınızı görmekle kalmaz, aynı zamanda günlük hayatta da eğlenmelisiniz. En son filmleri izlemek, oyun fuarlarını ziyaret etmek, kulüpte rahatlamak veya lüks yatınızda bir parti yapmak için sinemaya gidin! Kafanızda bir sonraki videonuzu oluştururken yeni arkadaşlarla tanışın ve kendinizin başka bir yönünü keşfedin. ”
Bir yıldız ol!
Ne kadar çok izleyiciniz olursa o kadar popüler olursunuz! Kendi ağınız büyüdükçe, VIP'ler sizi kişisel olarak tanımakla daha fazla ilgilenir. Buna ek olarak, önemli yüksek teknoloji ve oyun markaları sizinle iletişime geçecek ve sonunda diğer ünlü youtuberlarla tanışacaksınız. Hayranlarınız imzanızı almak için ellerinden geleni yapacaklar! ”
Sistem Gereksinimleri
  • İşletim sistemi: Windows XP
  • İşlemci: 2 GHz veya daha hızlı işlemci
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı : 512MB VRAM (NVIDIA GeForce)
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama alanı: 3 GB kullanılabilir depolama alanı
İndirme Linki
Share on Google Plus

About oyunindir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder