Minecraft Full İndir-Team Extreme Online Server 1.15.2




Youtube Kanalıma Abone ol: https://www.youtube.com/channel/UCq9tDLHA9A877lFU7gsHTqQ/

Önemli:Bu İndirme linkleri www.oyunindirclub.com sitesine aittir.Oyunindirclub'a gidip oyunlara göz atabilirsiniz. https://www.oyunindir.club/

Hakkında

Minecraft, Microsoft’un satın almış olduğu ve tüm dünyayı kasıp kavurmuş bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Strateji, binalar ve yapılar inşa etme, hayatta kalma gibi unsurları birleştirip oyuncusuna sunan Minecraft, bu özelliği ile çok sevilmiş ve milyonlarca oyuncuya ulaşmıştır.
Oyunda yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlandırılmış olduğundan basit gibi görünen yapı blokları ile devasa binalar hatta şehirler kurabilirsiniz. Ayrıca çeşitli gizemleri açığa çıkarıp yaratıklarla mücadelede etmek Minecraft’ın olmazsa olmazlarındandır. Daha önce hiç yapılmayan binaları yapıp, çeşitli canavarların saldırılarında hayatta kalıp kendi hayalinizdeki dünyayı inşa etmeye Minecraft ile hazır olun!
Sizlere verdiğimiz kurulum paketinde istediğiniz sürümü ayarlayabilme özelliği de bulunuyor. Ayrıca tamamı Türkçe ve online oynamak için de server bağlantısı kurabileceğiniz bir uygulama mevcut. Şimdiden keyifli oyunlar.
  • İşletim Sistemi: 64-bit: Windows Vista SP2
  • İşlemci: Intel i3-2105 / Phenom II X2 550 
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 460 / Radeon HD 5870 
  • Sabit Disk: 44 MB boş alan
Share on Google Plus

About oyunindir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder